About us

QUALITY CLOSE TO YOU!

Nga vargmalet me ullinj shekullor,që nga Kruja e Skenderbeut dhe deri te mali i Dajtit, nga era e detit Adriatik, aromen e pa krahasueshme Vaj Ulliri Shqiponja, e me një fabrike të teknologjisë së lartë dhe shtypjes së ullirit me të ftohtë, nuk. duhet t’ju mungojë gatimeve tuaja. Ne e prodhuam per ju… ta blini eshte zgjidhja juaj

5/5

Certified Products

We Deal With Various Quality Organic Products!