Ekstravirgjer biologico

8.00

Nga vargmalet me ullinj shekullor,që nga Kruja e Skenderbeut dhe deri te mali i Dajtit, nga era e detit adriatik merr aromen e pa krahasueshme Vaj Ulliri Shqiponja, e cila me një fabrike të teknologjisë së lartë dhe shtypjes së ullirit me të ftohtë, nuk duhet t’ju mungoj gatimev tuja. Ne e prodhuam per ju… ta blini eshte zgjidhja juaj

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekstravirgjer biologico”

Your email address will not be published. Required fields are marked *