Ekstravirgjer

6.00

Nga vargmalet me ullinj shekullor,që nga Kruja e Skenderbeut dhe deri te mali i Dajtit, nga era e detit adriatik merr aromen e pa krahasueshme Vaj Ulliri Shqiponja, e cila me një fabrike të teknologjisë së lartë dhe shtypjes së ullirit me të ftohtë, nuk duhet t’ju mungoj gatimev tuja. Ne e prodhuam per ju… ta blini eshte zgjidhja juaj

Category:

Nga vargmalet me ullinj shekullor,që nga Kruja e Skenderbeut dhe deri te mali i Dajtit, nga era e detit adriatik merr aromen e pa krahasueshme Vaj Ulliri Shqiponja, e cila me një fabrike të teknologjisë së lartë dhe shtypjes së ullirit me të ftohtë, nuk duhet t’ju mungoj gatimev tuja. Ne e prodhuam per ju… ta blini eshte zgjidhja juaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekstravirgjer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *